Testimonials

*

Arn Zuyderduin, eigenaar Van Gogh & de Piepermobiel (Krijtborden)

Babette heeft voor onze Foodtruck prachtige borden gemaakt. Ook in onze vaste winkels hebben we geweldige illustraties en teksten op de prijsborden van de hand van Babette.

Ze communiceert helder, houdt zich aan afspraken en zorgt dat het goed komt. Aanrader!

Michelle & Martijn, Bussum (Bruiloft)

We hebben een super goede samenwerking gehad met Babette.  Al langere tijd waren wij op de hoogte van Babette haar talent, maar het resultaat heeft alle verwachtingen overtroffen! Voor onze bruiloft wilden we graag een aantal handlettering opdrachten laten uitvoeren. Zelf hadden wij niet echt een beeld van hoe deze eruit moesten komen te zien, gelukkig was daar Babette om met ons mee te denken! Steeds in overleg heeft zij alles voor ons gerealiseerd en zelfs nog meer. Post krijgen van Babette is al een feest op zich, want de pakketjes zagen er geweldig uit en de inhoud al helemaal! Wat zijn we blij met Babette en alles wat zij voor ons gemaakt heeft. Onze grote dag wordt een stukje mooier dankzij Babette! Heel, heel erg bedankt!

Martijn Grooten, Sportschool Lifecity (Krijtbordmuren)

De samenwerking met Babette is heel soepel verlopen. Ze heeft op zeer korte termijn ruimte gemaakt in haar agenda om te realiseren wat je in gedachten hebt. Ze luistert naar wat je voorstelt, en biedt ook goede alternatieven aan. We zijn blij met het resultaat van de uitgewerkte sportroosters & andere uitingen op de krijtborden in onze sportschool!

Shirley & Marnick Pino, Amersfoort (Bruiloft)

Babette heeft met haar handlettering onze bruiloft zó persoonlijk gemaakt. Ze werkt hard om het perfect te schrijven en maakt gerust meerdere voorbeelden om je de gewenste stijl te laten kiezen. Ze is kritisch en zorgt dat het er perfect en tip top uit ziet. Ze denkt mee over leuke teksten en hoe je op de bruiloft handlettering kan gebruiken en persoonlijk kan maken. De handgeschreven uitnodigingen waren fantastisch en maakt het direct bijzonder en exclusief. We hebben van al onze gasten super leuke reacties gehad. Ook de bordjes voor bij de photobooth en gastenboek zijn het bewaren waard. De handgeschreven tafelschikking was een lust voor het oog. Zelfs onze fotograaf was enthousiast, zulke persoonlijke uitingen zoals onze eigen gelofte boekjes die Babette heeft gemaakt had ze nog nooit gezien. Babette onwijs bedankt! Marnick en Shirley. 26 * 05 * 2016

Nienke van Soest, Delivery Manager Jaarbeurs Utrecht (Evenement)

Voor mijn werk ben ik altijd opzoek naar leuke nieuwe adresjes, zo kwam ik via de sportschool terecht bij Babette. Ooo en wat is zij leuk! Niet alleen leuk maar ook ontzettend creatief, sociaal, een harde werker en iemand die ontzettend graag wil meedenken. Op 4 en 5 juni 2016 heeft het lifestyle event Love for Life plaatsgevonden in de Jaarbeurs. Babette heeft hiervoor een aantal projecten gedaan. Leuke teksten op krijtborden geschreven en de saaie betonnen vloer in de hal bij de Funzone versierd met de Love for Life quotes. Ze heeft hier bewezen dat het niet uitmaakt hoe groot of hoe klein haar projecten zijn, ze kan het allemaal. Komende periode moeten we maar weer eens koffie gaan drinken om leuke nieuwe projectjes te bedenken voor aankomende beurzen en evenementen!

Sara Steenkamp, Project Manager Business Solutions at ISS Facility Services Nederland
Babette heeft mij geweldig geholpen om deelnemers (met een vrij praktische instelling) van mijn workshop creatief wakker te schudden. Door mee te denken en verschillende versies uit te werken heeft zij de ultieme ijsbreker gemaakt; een persoonlijk naambordje. Het klinkt als iets kleins, maar het werkte perfect! Door het oog voor detail van Babette en de sprekende en kleurrijke uitvoering was men bij binnenkomst al verrast.
Bij volgende events en workshops zal ik zeker weer langs gaan bij Babette. Ook omdat zij niet alleen goed uitvoert, maar ook empowered door het geven van Handettering Workshops en het meedenken voor het ultieme resultaat. Stuur haar een berichtje met jouw ideeën, dan rolt de bal en komt hij vast en zeker op een mooie plek terecht.

 

Meer Babette Schrijft? Je volgt mij hier op Instagram & Facebook!