Toos Facebookloos.

gepubliceerd op 30 januari 2013

Fans!

Zoals ik ze ervaren heb deze week, hebben jullie dat ongetwijfeld ook! Afkickverschijnselen. Best wennen hé? Jullie timeline zal leeg geweest zijn afgelopen week. Je scrollwijsvinger heb ik deze week rust gegund, want je hoefde geen uren meer te scrollen langs a4’tjes vol met berichten van mij, maar kon direct door naar de rest. Ja, Graag gedaan.

Ja, mijn Facebookloze weekje – dat was me er één.

Ik vind het belachelijk om toe te geven, maar ik heb het (zonder grapjes) echt best wel pittig gehad afgelopen week. Ik ben blijkbaar aandachtsgeil.

Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen.

In mijn automatisme even ‘snel’ facebook checken in de hoop op een like hier, een reactie daar.. Of, in de hoop Big News te lezen waar de hele wereld zich druk over maakt. Nee, dat zat er niet in afgelopen week. Mijn ‘like-gehalte’ is gedaald tot een dramatisch nulpunt. In ruil daarvoor heb ik mij -voor de verandering- weer eens gericht op mijn NU.nl app. In plaats van “how many likes for this..” en “my mom promised me that she’ll throw me out of the window if I get 1 million likes.” was ik weer op de hoogte van écht nieuws. Bea, Brazilië, Kunstroof, warmterecord. Niet dat je van alle dingen even blij wordt – maar ik las in ieder geval het nieuws op NU, i.p.v. de hoogtepunten te lezen via mijn Facebook timeline.

Ik heb het overleefd, over welgeteld 1 uur mag ik mijn Facebook app weer installeren en kan ik weer aan de slag. Ik hoop (ook voor jullie) dat ik geleerd heb van mijn abnormale SM-gedrag (in de zin van Social Media gedrag), en dat jullie timelines allemaal lekker leeg & rustig blijven op babi gebied.

Voor degene die me hebben gemist deze week, voor jullie toch nog even een korte samenvatting van alle toffe dingen die zich afgelopen- én deze week hebben afgespeeld inclusief foto’s. 🙂

Afbeelding
Zo zijn de foto’s online gezet van het evenement, (zie boven & onder) ook hebben we ons evenement geëvalueerd. Hierbij hebben alle betrokken laten weten dat ze het een zeer geslaagde avond vonden. Jottum! 

Afbeelding
Daar mag op geproost én gedronken worden.

Dat heb ik dus ook gedaan, weliswaar zonder mensen van school.. Wél met vrienden & collega’s & Timmetje. Bij een Quentin Tarantino party afgelopen vrijdag.

Afbeelding

Ik als Beatrix Kiddo (Uma Thurman) uit Kill Bill en Tim als Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) in Pulp Fiction. We had a blast!

Afbeelding

Uiteraard met samurai zwaard & blonde pruik 😉 (samen met Meg, als ‘Mia Wallace’)

Afbeelding

De zaterdag daarna een gezellig ‘pyjamafeestje’ in Haarlem, met daaraan voorafgaand een Latin Lovers feestje waarbij er gezellig wat alcoholische consumpties zijn genuttigd.

Afbeelding

Appelsap.

Afbeelding

En gek doen met Tim.

En verder? Verder heb ik m’n tentamens lekker achter de rug, en gaan we vol goede moed een nieuwe periode in! De tentamenweek sluit ik vandaag af met lekkere baksels maken. Keekjes! ❤

Afbeelding

Tot snel. Kusjes,

Babette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s