Mag ik van jou, uit de categorie 2013…. De goede voornemens?

Gepubliceerd op 19 december 2012

In het kader van “een goed voornemen voor 2013” dacht ik, laat ik eens eind 2012 beginnen. Dus bij deze: poging #2 voor een blog.

Honderdduusendmiljaar dingen waar ik het over zou kunnen hebben, zoals altijd eigenlijk. Maar toch is er een dingetje wat het toch best wel verdient om even uitgelicht te worden..

Foto HUA

Zo vorm ik, samen met vijf medestudenten van mijn jaar, het Management Team wat is samengesteld om een geslaagd(e) informatieavond/evenement te organiseren voor de eerstejaars van onze opleiding (HBO Facility- én Business Management). Samen met alle FM derdejaars moeten we dit evenement van A tot Z organiseren én realiseren. Nu zal ik jullie niet gaan vermoeien met een enorm leerzaam, educatief & saai verhaal over ons vakkenpakket.

Nee, wees maar niet bang.

Begin September zijn de voorbereidingen van dit evenement begonnen. Samen met alle derdejaars Facility Management moeten we dit evenement op de kaart zetten. Het begrip evenement is een beetje vaag, want wat moet je daar precies voor regelen..

“Mag ik van jou, uit de categorie “Alles”…. Alles?”

Alles dus. Van workshops tot gastsprekers, van catering tot rode loper, van BHV’ers tot tafelrokken. Van website tot sponsoren. ALLES. En dat met een budget van..

“Mag ik van jou uit de categorie “Geld”, de nul euro?”

School – Studenten
1 – 0 

Voor de school handig en tijdbesparend, want wij derdejaars organiseren het evenement – en voor ons een leuke, uitdagende (en hopelijk leerzame) opdracht. Want hoe organiseer je een evenement? Waar begin je? Nadat het MT was samengesteld, niet zonder slag of stoot, * 5 vrouwen, 1 man – oops.. Als dat maar goed gaat *, volgde flink wat brainstormsessies, onder het genot van een pilsje of twee – mindmaps, brainfarts & soms ook de nodige frustraties, nietes- welles spelletjes en een hoop zwevende ideeën waarvan er weinig daadwerkelijk landde. Maar -inmiddels 3 maanden verder- zijn er dan eindelijk wat zaken geland, portefeuilles verdeeld & bijna klaar.. En, zijn alle ideeën in overvloede bijna gerealiseerd – met inmiddels een aardig budget door de nodige sponsoren!

School – Studenten
1 – 1

Men neme een derdejaars FM klas, een flinke portie ondernemerschap, you mix them together & voila… Het komt van de grond!
15 Januari 2013 is dé datum: “Een blik op nu, een blik op de toekomst.” Een avond vol leuke weetjes, Facility Management Workshops georganiseerd door onze medestudenten uit het derde jaar, gastsprekers vertellen hun verhaal over Facility- én Business Management en delen hun ervaringen uit ons toekomstige werkveld. Het zal ons benieuwen, we hebben er zin in. Momenteel zijn we bezig met de laatste i’s intekenen, om vervolgens de puntjes op dezelfde i’s te zetten.

Mocht jij ons willen helpen op de avond zelf…. We zoeken nog een vrijwillige cameraman/-vrouw, die het leuk vindt om wat filmpjes te maken & foto’s te schieten. Beloning? Eeuwige dankbaarheid. 😉

Maar eerst nog even de kerstvakantie, en daarna zullen we zien of al ons harde werken beloond wordt! Op naar 2013… Laten we er 1-2 van maken!

Kusjes,
Babette


PS. The world better not end at the 21st of December, after all our hard work…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s