De laatste loodjes

Gepubliceerd op 12 juni 2013

Hi!

Het is alweer even geleden dat ik geblogd heb, maar ik ben er weer hoor. Dit hangt waarschijnlijk samen met mijn S.O.A. (Studie Ontwijkende Aandoening) Want jawel, ik vertoon altijd studie-ontwijkend gedrag wanneer ik eigenlijk moet studeren. Want ik..

..Ben dan ineens onwijs opruimerig;
..Besluit dan om toch maar eens dat patroon te gaan maken dat al maanden stil ligt;
..Ben vooral bezig met de dingen die gaan komen ná mijn tentamens.

Nu ben ik afgelopen week al even druk geweest met studeren. Zo slecht was dat trouwens niet – in de tuin, met het zonnetje erbij. En zo erg zijn tentamens nou ook weer niet. Het is juist een teken dat het studiejaar weer bijna om is – wat betekent dat ik, na de zomer, nog maar 1 jaar te gaan heb! Vooralsnog is het nog niet zover, maar we zijn goed op weg. Want:

..Zoals ik jullie in een vorige blog vertelde over het begeleiden van eerstejaars: onze eerstejaars-kinders hebben hun marktpresentatie & project inmiddels met een voldoende afgesloten én, ik heb geleerd met-handvatten-geefs, en met-zonder-voorzegs te coachen! Hoezee!

..We hebben morgen de eindpresentatie van ons eigen project voor Rijkswaterstaat waarbij we EINDELIJK *het heeft even geduurd* antwoord hebben gegeven op:  “Hoe kan de facilitaire organisatie het managementcontract jaarlijks procesmatig operationaliseren zodat er een integraal facilitair jaarplan ontstaat met daarbij behorende functioneringsafspraken met facilitair medewerkers en leveranciers?”

“Waarom studeer ik ook alweer Facility Management?”

De eindsprint is ook ingezet trouwens! Want ik heb afgelopen zondag meegedaan aan de Amersfoort Cityrun 10km: en ondanks het feit dat ik het bier in mijn benen had zitten en het mij nét iets te warm was, heb ik toch een nieuw record gevestigd! 54 minuten en 34 seconden. Zo heb ik mijn docent Financiële Aspecten eruit gelopen. Hier was ik blij mee. Hij minder. Waar ík overigens minder blij mee was, was het feit dat ik de daaropvolgende dinsdag op school kwam en van medestudenten/docenten hoorde dat mijn foto..

Niet zomaar een foto, nee. Een foto gemaakt bij de 9 km. Oftewel, één km vóór de finish. Met 23 graden atmosfeer, heet-zijns, rood-hoofd-hebs & geen-zin-meer-hebs en vooral dorst-hebs-foto. Zo’n foto dus. Top dit.

..op een GIGA beeldscherm bij de receptie op random werd afgespeeld. De receptie dus, precies, bij binnenkomst. Zo van: “Welkom in de HUA, hier een foto van Babette a.k.a. tomato-head op haar best.” Fijn. Blij dat de zomervakantie eraan komt, dan is iedereen het vast weer vergeten.

Oh en…. Over welgeteld 9 dagen gaan we (Tim, Marijn, Selma en ik) naar The Best Kept Secret! Een driedaags festival in Hilvarenbeek. Lekker kamperen in de Beekse Bergen, ’s ochtends een duik nemen in het meer & ’s middags lekker chillen op het gras met een zonnetje (dat heb ik zo bedacht dat die er is), en de meest chille muziek! Super duper veel zin in. En nadat we terug zijn van TBKS, is het nog maar 6 weken voordat Tim en ik naar Portland gaan. En… Wanneer we dan weer terug zijn, begint de serieuze huizenzoektocht :-). 

Ben jij/ken jij iemand die een leuk flatje/appartement in Amersfoort heeft? Het hoeft niet in het centrum te zijn, gewoon ergens in Amersfoort. Laat het even weten! We hebben niet veel wensen:
– 1/2 kamers
– tuin/balkon
– parkeergelegenheid
– max. 900 incl.

Of zijn dat toch wel veel wensen? 

Dit was ‘em weer peeps, ik ben weer flink op dreef met ‘vooral bezig zijn met leuke dingen ná mijn tentamens’. Dus ik duik weer met mijn neus de boeken in.

Kusjes, xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s