Leuk! En blij!

It’s been a while. Mi scusi. Met een vakantie naar Schotland in het vooruitzicht, daarvoor nog het Best Kept Secret Festival en tussendoor nog een halve marathon rennen.. Heb ik daarnaast nog 3 tentamens, een stageverslag wat af moet over twee weken én als rode draad het zoeken van een afstudeerstage. Maar: in het kader van niet lullen maar poetsen, hier een update. Want, bloggen is leuk. Bloggen is ontspannen. Bloggen is wat ik nu even nodig heb. En daarom vandaag, een lijstje met dingen die leuk zijn. No but’s. Gewoon leuk.

The Quiraing, Skye, Scotland

The Quiraing, Skye, Scotland

SCHOTLAND. Allereerst het feit dat we naar Schotland gaan deze zomer. Naar Schotland ga je niet om bij te bruinen. Of naja, in ieder geval niet van de zon. Hooguit bijbruinen in de modder, die wordt veroorzaakt door de combinatie zand en regen. Schotland, al vijf jaar sta jij op ons verlanglijstje en dit jaar is het dan eindelijk zover: mountainbikes mee, tentje, 2 pits gasstelletje – daar word ik nou enorm blij van!

Wees je lief voor ons, met zo af en toe een zonnetje?

Jij coolerd.

POLAROID CAMERA. Oh, jij bent pas echt cool. En ik wil je al zolang. Je stoffige roots, je retro waas en hipster uitstraling – en dat allemaal tegelijk. Jij maakt mij blij. In tijden van de nieuwste hightech snufjes, ben jij een gouwe ouwe. Ik en jij, samen plaatjes schieten?


JUNIQE.
 Soms heb je zo’n “JA, ALLES KOPEN.” moment. Dit had ik. Vandaag. Juniqe is een website waarop je de meest toffe dingen kunt kopen: van kleding, bed overtrekken, iPhone hoesjes tot art. De stijl die ik het tofst vind is die met dieren. En dan heb ik het niet over die dierenkleding die je op de markt koopt, met een poes op je shirt. Al is daar trouwens niks mee, want die heb ik. En die heb ik aan als ik op de bank hang, ja. Dus dat is oké. Nee, ik bedoel meer van: dierenhoofd op human body. In het kader van een foto zegt meer dan duizend woorden zal ik hieronder even een foto plaatsen. Hoe tof dan?!

Juniqe deer

Juniqe deer

Holy moly. Echt vet. Maar dan ook écht.

Deze is trouwens ook tof. Hij zit stiekem al in mijn winkelmandje ook.

Memory jar

Memory jar

MEMORY JAR. Dit is ook leuk. Een idee wat ik ergens vorig jaar op internet tegen ben gekomen. Wij, als mensheid, hebben de neiging om enorm te zeiken. Op alles. En daarom is dit zo leuk. Je koopt een leuk potje, labelt hem met MEMORY JAR en de pret kan beginnen. Want dit jaar stop jij namelijk alle leuke, lieve, mooie, geweldige, spontane, blije, positieve en hilarische momenten in deze pot. En wanneer je dan zin hebt om een potje te janken omdat het leven zuigt – doe je hem open. En dan ben je weer blij. Die van ons is al halfvol. 🙂 

Een bruiloft, verjaardag, samenwoon-momentje of andere feestviering? Wat is beter dan een memory jar kado te geven waarin iedereen zijn of haar toffe momenten kan vasthouden. The best thing about memories is creating them. Maar bijhouden is ook wel leuk. Toch?

 

NIKE ROSHE RUN. NIKE FLYKNITS. NIKE FREE. Hier hoef ik volgens mij niets bij te vermelden. Ik ga geeneens een foto plaatsen, want dan wil ik ze – ALLEMAAL. Want ze zijn gewoon te tof, daar valt niet over te twisten. Het is maar goed dat ze een triljoen euro kosten, anders hadden vriendje en ik groter moeten gaan wonen in verband met mijn schoenen garderobe. Of naja, niet een triljoen. Maar niet studentikoos-geschikt-maandelijks-koopbaar.

Bella

Bella

MUZIEK. En dan als afsluiter een liedje. En dan niet zomaar een liedje. Angus en Julia Stone, met het liedje Bella. Dit is een liedje, waar ze hem bij De Beste Singer-Songwriter Van Nederland als volgt zouden omschrijven: een lief liedje. Dat is dit. En nog cooler is: de makers komen op Best Kept Secret! Angus, Julia Stone. Held en heldin. Aangenaam.

Waar word jij blij van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s